about

labelle professional

about us

Labelle Professional är baserad i Stockholm sedan några år tillbaka och expanderar konstant. Vi är idag ledande inom att skapa keratinprodukter, utföra keratin behandlingar och hålla i keratinutbildningar. Vårt arbete håller en hög kvalitet så att vi kan erbjuda våra kunder det absolut bästa. Vi använder endast våra egenutvecklade produkter som Labelle PRO, som är revolutionerande inom skönhetsbranschen för keratinbehandlingar. 

about us

Labelle Professional är grundad i Stockholm sedan några år tillbaka och expanderar konstant. Vi är idag ledande inom att skapa keratinprodukter, utföra keratin behandlingar och hålla i keratinutbildningar. Vårt arbete håller en hög kvalitet så att vi kan erbjuda våra kunder det absolut bästa. Vi använder endast våra egenutvecklade produkter som Labelle PRO, som är revolutionerande inom skönhetsbranschen för keratinbehandlingar. 

about us

Labelle Professional is based in Stockholm and has been established since 2020 by founder Leyla Tecle. Labelle professional is constantly expanding and is today a leader in keratin treatments and training in Sweden.

 

Our core values

Vi anser att hår ska vara lätt att sköta och vi vill förenkla din vardag utan att använda en massa olika värmeverktyg som skadar ditt hår.

Vi tror på inkluderande skönhetsbehandlingar och har därför investerat i att tillhandahålla en keratin formula som passar alla typer av hårtextur.

why labelle professional

Våra produkter är gjorda med ett noggrant urval av ingredienser som är naturliga och säkra EU-godkända ämnen. Våra produkter är dessutom veganska och inte testade på djur!

CC:2023 Labelle professional copyright all rights reserved.

Shopping Cart